tiistai 13. tammikuuta 2015

Americana Music Association Top 100 albums 2014 osa 22

Girls Guns and Glory: Good Luck
Bändin nimi on tullut ennenkin vastaan, mutta se on niin huono, että tähän asti olen sen kiertänyt kaukaa. Mutta ei tämä huono ole. Ihan ok kantrirokkia.

Aika moneenkin kertaan laulajasta ja musiikistakin tulee mieleen Jason & the Scorchers. Se, että tulee mieleen ja kehtaa vielä sanoakin, tarkoittaa että jotain on oikeasti saavutettu. Vertailu Jasoniin olisi kuitenkin epäreilua, se on sentään parhaimmilla hetkillään ollut niin maailman parasta.

Kantrirokkia siis ja kohtuullista sellaista. Vähän jää alkuun ainakin pidätelty maku; hitusen päätöntä kohkaamista ja bändin nimen lupaamaa tyhmyyttä mukaan, niin tämä olisi ihan mielettömän kova. Nyt tahtoo jäädä sinne ihan kivan rajamaille.


The Howlin' Brothers: Trouble
Tääkin on niin melkein mahtava, että harmittaa. Kaikennäköisen perinteisen parissa vääntävät mallikkaasti ja mukana on terveen paljon elävää räkää. Hetkittäin tulee oikein hyvä mieli.

Vaan ei kanna kokonaisuutena. Todella hyvä EP olisi tästä syntynyt, mutta niin vain piti saada kaikki mukaan, myös se onneton yritys reggaen suuntaan. Miksi? Miksi.

Varmasti ihan mahtava keikoilla bileitä vetämässä.

(Nyt jotenkin vastustelee tuo videon valinta, kaikkia muita lauluja löytyy, mutta ei tätä. Katsotaan saadaanko edes linkki jotenkin futaamaan:) http://youtu.be/NpJEWDT-iPk 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti