keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Americana Music Association Top 100 albums 2014 osa 27

Taas vaihteeksi tämä Americana-kertaus. Ajatuksena siis ois tulla enempi noita muitakin juttuja joskus sitten ja siksi tätä esittelyä viitsi koko blogin esittelyksi laittaa.

Siis:
Americana Music Association julkaisee vuosittain listan sadasta soitetuimmasta levystä. Lähteenä tuossa on siis 70 radioasemaa (perinteisiä radioasemia + nettiradioita mukana). Tuli vastaan listasta nätisti numeroitu versio

Parina vuotena olen todennut, että pari tuttua levyä siellä on ja monta tuttua nimeä. Siihen se on jäänyt. 2014 listalta spotifystä löytyi yli 90 ja nyt sitten koitan kuunnella koko listan läpi ja kerätä muistiinpanot kuunteluista tähän blogiin.

Tämmöisten lukemista voi helpottaa, jos tietää mitä muuta tämmöisen kirjoittelija on kuunnellut. Semmoista voi lukea last.fm:stä. Selittää ehkä tämän seuraavan levyn arvioinnin.

Ruthie Foster: Promise of a Brand New Day
Tämä ei tunnu oikein kovasti missään. Ei huono levy, mutta ei ole minun juttu. Enimmäkseen aika siloista bluesia gospel-vaikutteisilla laulujutuilla. Välillä vähän folkahtavampaa ja jopa pikkuisen synkkää, mutta ei tarpeeksi. Rakkauslauluja ja yhteiskunnallisesti valveutunutta, mutta ei mene kumpikaan kunnolla minun pinnan alle. Siinäpä se näiden minun silmälasien läpi kuunneltuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti